Tarot kaarten online

Online tarot kaarten leggen

Tarot en spirituele boeken


Pamela Colman Simth, Arthur Edward Waite, Mario Montagno. Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers van het tarotspel. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith volgens de instructies van Edward Waite, een lid van de Golden Dawn- orde, ontworpen. In het bijbehorende handboek Spiegel van het Leven onthult Mario Montano hoeveel plezier het je geeft nieuwe dingen over jezelf te leren en je leven een andere richting te geven.

Autheur(s): Mario Montano


Evelin B�rger en Johannes Fiebig, bekend van Tarot voor beginners en De Crowley Tarot, behoren tot de meest gelezen tarotauteurs. Aan de hand van jarenlange ervaring, het geven van cursussen en workshops in heel Europa en ontmoetingen met vele tarotliefhebbers schreven zij met Tarot Training een omvangrijke handleiding voor het leggen van de tarotkaarten. De 122 tarotleggingen, onontbeerlijk voor een trefzekere interpretatie, geven veel inzicht in vragen uit de dagelijkse praktijk en de symboliek van de tarot in het algemeen. De beschreven legpatronen zijn te gebruiken voor elk tarotspel.

Autheur(s): E. B�rger & Johannes Fiebig


De Tarot als gids voor het dagelijks leven is het eerste boek dat de lezer de mogelijkheid biedt om vragen aan de Tarotkaarten te stellen, zonder dat hij eerst de taal der kaarten uit het hoofd hoeft te leren. Wie dit oppervlakkig lijkt, zij er aan herinnerd, dat ook het eerbiedwaardige I Tjing-orakel antwoorden geeft zonder dat de vraagsteller dit oudste boek der mensheid van buiten hoeft te kennen!

Autheur(s): Hajo Banzhaf & Elisa Hemmerlein


Sinds mensenheugenis is de tarot een belangrijke gids geweest bij de meest uiteenlopende gebeurtenissen of omstandigheden. Wil je je de tarot echter snel eigen maken, dan kom je voor een verrassing te staan: het wordt al snel een hele studie. De Tarot in het kort biedt hier uitkomst, want het is in wezen niet anders dan een korte en uiterst toegankelijke 'tarotcursus' die aan de hand van het meest gebruikte tarotspel (het klassieke tarotspel van A.E.Waite) de betekenis van de kaarten op een voor iedereen begrijpelijke wijze uitgelegd. De Tarot in het kort bevat 78 speelse oefeningen die direct inzicht geven in het heden, het verleden en de toekomst.

Autheur(s): Nathalie Kriek


Op basis van literatuur, vele Tarotspellen, astrologie, dieptepsychologie, de 1 Tjing, numerologie en symboliek, komt Karen HarnakerZondag in haar De Tarot als Levensweg tot drie belangrijke conclusies. De eerste is, dat de Grote Arcana de spontane beeldentaal van liet onbewuste en de symboliek daarvan weerspiegelen en het inclividuatieproces van de mens uitbeelden: liet proces van de ontwikkeling en volgroeiing van de persoonlijkheid, met alle opgaven en valkuilen van dien.

Autheur(s): Karen M. Hamaker-ZondagVind jij ons ook zo leuk?